Ajatuksia,  Valmennukset

Totuus, josta moni ei puhu

Niin, totuus sinusta itsestäsi.

Mulle on ollut viimeaikoina tosi hankala kirjoittaa, sillä on tapahtunut paljon josta en niinkään voi vielä julkisesti puhua, mutta varmasti myös siksi että taidan olla saavuttanut tietynlaisen tietoisuuden tässä pisteessä elämää. Kai se tässä iässä on ihan kypsää jo.

Päätin vuosi sitten että haluan parantaa omaa elämänlaatuani, sekä tavoitella omaa niin sanottua kultaista keskitietä. Moni asia lähti aikalailla rallille ennen. Olen sellainen persoona etten osaa tehdä mitään puoliteholla. Hyvä puoli on tosin se, että jos johonkin ryhdyn teen sitä sitten täysillä. Huonona puolena se että alan ylisuorittamaan taikka vedän koko homman ihan ”överiksi”, oli sitten kyseessä mikä tahansa Annin pikku projekti.

Tuntuu että taisin olla hieman hukassa itseni kanssa vielä vuosi sitten. Olin kirjaimellisesti kaikkialla koko ajan. Tein paljon töitä, treenasin paljon, reissasin ja naama piti vilauttaa joka ikisessä tapahtumassa. Kävin todella ylikierroksilla. Tiesin kyllä hyvin selvästi mitä haluan ja mihin suuntaan olen menossa, mutta taisin yrittää haukata liian ison palasen vähän joka kakusta.

Otin askeleen taaksepäin ja aloin tarkkailemaan omaa toimintaa tarkemmin. Tietynlainen objektiivisuus on ollut sen jälkeen läsnä melkein joka päivä. Voin selventää vielä tarkemmin mitä tämä omalla kohdalla on merkinnyt, mutta kaikki muuttui oman päätöksen jälkeen.

Olin juossut omien tavoitteiden perässä, mutta kun otin askeleen taaksepäin aloin elää ihan eri tavalla. Olen todella kiitollinen kaikista uusista ihmissuhteista ja siitä kuinka huikeita persoonia olen tavannut tänä vuonna. Oon oppinut paljon joka ikiseltä.

Kuten jokaisessa uudessa asiassa olet alkuun todella innoissaan ja haalit kaiken informaation jota on tarjolla, sen jälkeen olet hiton kova, suorastaan voittamaton, tiedät ja hallitset kaiken. Sitten… tuleekin se mielenkiintoisin vaihe kun ymmärrät oman paikkasi ja kuinka vähän tiedätkään. Tämä on itseasiassa todella mielenkiintoinen kaava sillä se tapahtuu kaikessa mihin ryhdyt, se mitä tämän jälkeen tapahtuu, on jokaisen oma valinta. Jos todellakin on tarpeeksi halua, tämä vaihe pitäisi tapahtua jokaisella elämän osa alueella niin ihmissuhteissa, uralla, kun omissa harrastuksissaankin. Tähän asti olet joko noviisi taikka kaikkitietävä. Todellinen kehitys alkaa vasta tämän jälkeen. Jotta voit saavuttaa haluamasi, pitää silloin tietää missä olet nyt.

Tuntuu että saavutin tämän pisteen jokunen aika sitten hyvinkin monessa asiassa. Sitä myötä kirjoittaminenkin alkoi tuntumaan hankalalta, sillä ei tuntunut enää siltä että olisin oikea henkilö kirjoittamaan vaikka siitä tykkäänkin. Mulla on kumminkin vielä niin vähän kokemusta, ja niin paljon opittavaa.

Hei en muuten täysin tiedä mistä moni on mun spostin kaivanut esille mutta kiitos vaan viesteistä, olen todella otettu ja yllättynyt. Kirjoitan näistä asioista kyllä 😉 promise…<3

Voisin yrittää vähän vähemmän syvällistä jatkossa. Ehkä jo nyt vähän hävettää tämä ”postaus” mut meni jo 😀

Anni Länsilahti

 

W/<3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

code