Työ

Bloggaajamirkku tässä moro!

Mun ensimmäinen kirjoitus pitkään aikaan! mutta uskokaa tai älkää, olen jälleen täällä.

Rakastan kirjoittaa ja lukea, mutta mä olen nyt onnistunut vain tuossa toisessa. Vihdoin elämä on sen veran rauhoittunut että voin jatkaa aktiivisesti blogini kirjoittelua. Tulen kirjoittamaan nyt pääsääntöisesti sisustamisesta ja ruokavalioista koska se on nyt ajankohtaista, mutta on pakko palata vähän taakse päin ja jakaa ihan huikeita kokemuksia viime vuodelta.
Olen ehkä ihan pikkasen levoton persoona. Kun pohdin aikaa taaksepäin niin ei ihme ettei Annin blogi ole päivittynyt, olisin tarvinnut melkein kirjoittajan. Erosin viime vuoden keväällä (koska ihmiset eroaa), aloitin valmennuksen Kim Oddon kanssa (koska halusin oppia uutta), hyppäsin lupakirjan takaisin voimaan (koska en osaa elää ilman hyppääjiä), sain kolmen kympin kriisin, ostin uuden auton (koska kriisi), ostin uuden koiran (koska jouduin luopumaan aikaisemmastani sillä se allergisoi exääni, tiedän… ironista), juoksin koko kesän Suomen lentokentillä kaiken vapaa-ajan, hyppäsin Prahassa Suomen ennätyshypyllä, syksyllä teloin jalkani (kolmannen kerran), kävin läpi elämäni tähän asti isoimman leikkauksen ja kuntoutus jakson. Heti kun työt oli hoidettu ja pystyin lentämään suuntasin Miamiin rakkaan ystäväni kanssa, josta alkoi meidän kolmen viikon seikkailu useassa eri maassa. Jouluaattona siemailin mohitoa Puerto Ricossa ja mietin et tsiisus mikä vuosi. Ja tuossa vain osa….Tulen jatkossakin tekemään kaikkea mitä ennenkin mutta haluan nyt vähän rauhoittaa tahtia.

Muutin loppukesästä joten jonkin verran tulee olemaan sisustushömppää. Tärkein aihe johon haluan tällä hetkellä paneutua kunnolla, on uusi ruokavalio. Olen ollut vegaani toukokuusta lähtien. Olen vielä itsekin melko noviisi ja opettelen koko ajan uutta. Lähtökohtaisesti tulen painottamaan ruokavaliossa sitä ajatusmallia että se on urheilua tukeva. Tulen tiputtelemaan tuonne reseptit kategoriaan eri vegaani ruokia joiden makrot tukee treenaamista.

Nyt viikonloppuna olen Varapuun seminaarissa molempina päivinä aamusta iltaan. Reaaliaikaisesti voit seurata instassa. Kirjoitan ajatukset vielä tästä koulutuksesta molemmista päivistä.

Ihana että luet tätä, tervetuloa sivustolleni!

<3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

code