Ajatuksia,  Urheilu

2017 Tiputaan Tyylillä

Moi kaikki!

Tasan vuosi sitten päätin aikaisemman vuoden pienimuotoiseen tilitykseen. Tunnekuohuissa nämä näyttävät tänä päivänä olevan somessa hyvinkin yleinen nähtävyys.

Tunteiden jakaminen on ihan ok, kunhan niistä oppii ja menee eteenpäin, eikä jää siihen yleisen huomion ja säälipisteiden keruukilpailuksi.

Tällä hetkellä olen todella kiitollinen. Mun ystävä sanoi mulle vuosi sitten, että kaikella on tarkoituksensa ja että kaikki saa mitä ansaitsee. Tuntui silloin todella ikävältä ja pohdin jo ystävyyden merkitystä, mutta hän oli oikeassa. Virhe liikkeet ja epäonnistumiset kääntyi opiksi ja voitoksi. Ja nyt ymmärrän täysin mitä hän tarkoitti. En olisi ollut onnellinen siinä pestissä, siinä suhteessa, taikka millään tapaa tasapainossa vapaa-aikani aktiviteettien kanssa.

Mutta se siitä, näitä pohdintoja on netti nyt pullollaan.

Anni Länsilahti

 

Blogissa ei juurikaan ole ollut mitään pitkään aikaan, mutta elämä on ollut hektistä taas. Vaikea istua paikallaan ja kirjoittaa itsestäni, melkein mieluummin kirjoittaisin kaikista tapaamistani ihmisistä, mutta koetan skarpata. Olen muuten vahvasti teko orientoitunut, eikä läppäri ole nyt kulkenut reissuissa mukana.

Vuosi 2017 tulee olemaan ihan huikea. Ajatukset ovat olleet jo tässä vuodessa, ja sen tuomissa asioissa. Kerroin aikaisemmin olen hypännyt monta vuotta, ja kilpaillut joukkueessa. Kumminkin hyppääminen jäi taka alalle pari vuotta sitten. Tuntui että kipinä oli hävinnyt enkä saanut enää mitään ”kiksejä” kaiken maailman kokeiluista huolimatta. Silloin päätin et nyt joko sattuu pian, tai sitten olisi tauon paikka. Mun tauko venyi kahdeksi vuodeksi, vaikka joka kevät iski sama hyppykuume ja tarve päästä taivaalle. Mutta nyt on taas uusi projekti ja vähän tavoitetta ilmassa!

Hyppään ensi vuonna Suomen ennätyshypyllä, eli ihan super siisti tapa palata takaisin lajiin ja saada vähän tavoitetta ilmoille. Tulee varmasti blogissa olemaan paljon hyppyaiheista juttua tulevaisuudessa. Miten palata tauon jälkeen, miten ylipäätänsäkin hypätä Suomessa, treenileirit ulkomailla jne.

Toivottavasti kaikilla on alkanut upeasti vuosi, ja uudenvuoden lupaukset on tehty. Mä pakahdan täällä innosta. Palataan pian!

<3

 

Anni Länsilahti

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

code